Dienstverleningen

voor uw vastgoedportefeuille

 

Pikit is een vernieuwend concept dat zich richt tot alle spelers in de vastgoedsector, zowel professioneel als particulier.

Met behulp van de juiste tools zal Pikit uw vastgoedportefeuille grondig onderzoeken en u in staat stellen ze beheer ervan te optimaliseren.

WAT DOEN WE?

 

Onze deskundigen, uitgerust met moderne en verbonden instrumenten, voeren een systematisch bezoek uit aan uw gebouwen, opslagplaatsen, handelspanden, tweede woningen, enz.

Met behulp van speciale software registreren en melden onze teams alle incidenten en aandachtspunten in realtime op een mobiel toestel.

Wij scannen systematisch de hoeken en gaten van uw eigendom. Wij zijn uw ogen en oren ter plaatse en bezorgen u een nauwkeurige en volledige inventaris in een verslag met opmerkingen en foto’s die tijdens het bezoek werden genomen.

U krijgt ook een lijst van de gecontroleerde delen.

Pikit gaat verder en biedt u een reeks van gerichte controles op bijzonder gevoelige punten binnen een gebouw.

Wij concentreren ons op energieverliezen en koudebruggen, elektrische storingen, vocht- en waterlekkage, isolatie, dakcontrole, knaagdieropsporing enz. Meer dan 80 punten worden op deze manier gecontroleerd.

Kantoorruimtes

Of u nu eigenaar, huurder, vastgoedbeheerder of facility manager van een gebouw bent, onderhoud zal altijd een tijdrovende en delicate taak zijn.

MEER INFORMATIE

Door ons een bewakingsopdracht toe te vertrouwen, delegeert u het routinebezoek van uw gebouwen aan ons.

Wij bezorgen u op regelmatige tijdstippen een statusrapport over uw gebouwen. In één oogopslag krijgt u een globaal beeld van de toestand van het pand en de te plannen interventies.

Commerciële panden

U bent eigenaar, huurder of beheerder van commerciële ruimte en moet zorgen voor een nauwgezet en veeleisend beheer.

MEER INFORMATIE

Time is money. Met Pikit beschikt u over een preventieve tool voor incidenten. U kent de staat van het pand, plant interventies en anticipeert op problemen om een ononderbroken gebruik van het bedrijf te garanderen.

Op verzoek zullen wij u de nodige offertes bezorgen voor de interventies die op korte en middellange termijn moeten worden uitgevoerd. Wij organiseren, coördineren en nemen de oplevering van het werk samen met u ter hand.

Uw tweede huis

Het bezitten van een tweede huis is een droom voor velen van ons. Maar het beheer van uw kleine paradijs op afstand kan al snel in een nachtmerrie veranderen.

MEER INFORMATIE

Pikit zorgt voor een omwenteling in het huurbeheer van uw onroerend goed door u op verzoek een inventaris van het gebouw aan te bieden, geïllustreerd met foto’s en video’s, nauwkeurige offertes, de coördinatie van de interventies en een verslag van de oplevering van de werkzaamheden. Een compleet nieuwe alles-in-één oplossing op de markt!

Mede-eigendom

Het beheer van een mede-eigendom, ongeacht de grootte ervan, is een grote uitdaging. De wettelijke verplichtingen, het besluitvormingsproces, de organisatie en de aanvaarding van het werk zijn allemaal onvermijdelijke taken die moeten worden uitgevoerd, vaak vanop afstand.

MEER INFORMATIE

Pikit biedt u doorslaggevende hulp bij het beheer van de onderhoudswerkzaamheden van de mede-eigendom.

Op de frequentie van uw keuze, zijn wij uw ogen ter plaatse om de staat van het gebouw te documenteren.

Op verzoek zullen wij u de nodige offertes bezorgen voor de interventies die op korte en middellange termijn moeten worden uitgevoerd. Wij organiseren, coördineren en nemen de oplevering van het werk samen met u ter hand.

Pikit, een spectaculaire innovatie in de wereld van mede-eigendom!

ONZE PACKS

Pikit biedt u, via haar packs, de oplossing op maat van uw behoeften

Om uw project tot een succes te maken.

 

Pikit helpt u bij verschillende aspecten van uw vastgoedbeheer. De kenmerken van ons rijk en gediversifieerd dienstenaanbod geven u de voordelen die u zoekt.

Dankzij de informatiewinning die u wilt uitbesteden, kunt u zich dagelijks op de hoofdzaken concentreren.

Behoud van vastgoed
Klanttevredenheid
Time management
Geschiedenis
Vooruitziendheid
Rapportage
Aangepast budget
Flexibiliteit

Laten we samen uw project bespreken.

Wilt u meer weten over Pikit en haar diensten? Ontdek hoe we samen een positieve impact kunnen hebben op uw vastgoedportefeuille.

Adres: César Franckstraat 33, 1050 Brussel | E-mailinfo@pikit.be | Tel: 02 649 55 11